! De eerste speelweek is voorbij !

De eerste speelweek is voorbij, de kleuters gingen naar het zwembad (lago strombeek en dilkom), de grote kinderen konden zich uitleven op de bowlingbaan.

In ket en co werd de eerste dag een sportchallenge gehouden. De kinderen kregen een nummer die bij een juf of meester hoorde en de kinderen werden zo verdeeld over verschillende sporten. Elke begeleider had een talent die hij/zij met de kinderen deelde.

Juf Fatima deed yoga 🧘‍♂️, meester mehdi deed jiujitsu, juf dina deed basketbal want zij speelde heel lang bij de rebels ⛹️‍♂️, meester youssef speelde tennis met de kinderen 🎾, juf amal organiseerde een dansbattle 💃 en juf kamilia haar kinderen deden aan springtouwen. Dit onder de begeleiding van Dounia en Salima, de hoofdopvangbegeleidsters daar.

In knipoog was het thema van deze week superhelden, de kinderen moesten via een zoektocht de superhelden die verstopt zaten (in de diepvries hihi) zoeken.
De kleuters kunnen zoals elke speelweek binnen en buiten spelen voornamelijk tijdens de middag, maar ook tijdens de avondopvang.

We hebben meerdere verschillende hoeken die de kinderen vrij kunnen gebruiken. De verkleedhoek (altijd veel succes), de tekenhoek, de keuken, de autohoek, … We huren ook materiaal bij VGC om kinderen andere prikkels te geven.

Wist je dat er ook waterhelden bestaan? Dat zijn jullie kinderen 💦🏖️🐳 In de knipoog speelden de kinderen vandaag in onze verschillende zwembaden, samen met enkele begeleiders die mee het water ingingen. Wat een pret hadden ze! Juf imane en juf Soumaya zorgden er onder andere voor dat de zwembaden speelklaar waren. Wegens privacy redenen posten we deze foto’s niet.

Volgende week donderdag 13/07/2023 gaan alle groepen van de knipoog naar het provinciaal domein Kessel-Lo. Ook de kleuters van ketenco gaan mee. Kom allen op tijd want we gaan met de trein 🚊

Het thema van volgende week is diep in de zee 🐋
2 groepen van de lagere school gaan zwemmen, de andere groep naar de brandweer op uitstap 🚒
We willen ook vragen aan jullie (ouders,opvoeders,…) om het uur van 09u00 te respecteren om jouw kind af te zetten op onze speelweek. We volgen een bepaalde structuur waaronder een dans of een toneelmoment waarbij we graag alle kinderen kunnen plezieren.

We hopen dat jullie kinderen een toffe eerste speelweek beleefden en we zien jullie snel opnieuw.
Laat zeker een toffe reactie achter 👍

We vragen aan de begeleiders ter plaatse om zo veel mogelijk foto’s te maken, zodat elke ouder zich kan vinden in de posts die we maken.